Massages

Na de informatie over mij als masseur mag duidelijk zijn dat ik niet alleen Shiatsu-massages geef. De uitgangspunten en basisprincipes van Shiatsu vormen voor mij wel het kader van de verschillende massages die ik kan bieden. Ik heb gekozen voor combinaties van massagevormen, omdat uit ervaring is gebleken dat het integreren van verschillende technieken de effectiviteit van een behandeling vergroot. Bovendien kan ik op deze wijze beter aansluiten bij de wensen en behoeften van de cliënt en daarmee de massage tot een unieke behandeling maken.

Bij alle massages wordt gewerkt met een natuurlijke olie met arnica, waar enkele druppels etherische olie aan zijn toegevoegd. Door het gebruik van olie zijn de massages tevens een weldaad voor de huid. Alleen bij Lomi Lomi wordt extra veel olie (met kokos) gebruikt.

Uitgaande van een volledige lichaamsmassage kan men aangeven waar eventueel extra aandacht aan besteed moet worden, zoals nek en schouders, benen en voeten.

Een massage vindt plaats op een massagetafel in een goed verwarmde ruimte. Rustgevende muziek zal bijdragen aan een ontspannen sfeer. Een volledige lichaamsmassage duurt ongeveer 1 uur. Tijdens het masseren zal het lichaam afgedekt worden, tenzij men anders wil. Voor handdoeken wordt gezorgd.

Essentieel bij iedere massage is het creëren van een sfeer van vertrouwen om optimale ontspanning mogelijk te maken. Daarom houd ik zoveel mogelijk rekening met de wensen van de cliënt en streef er naar dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt.

Een massage dient voor iedereen toegankelijk te zijn.

Massagevormen

  1. Shiatsu / Ontspanningsmassage
  2. Shiatsu i.c.m. Triggerpoint-therapie
  3. Lomi Lomi massage
  4. Klankschalen

Een massage doet soms wonderen!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.